Mart Gosens en David Vermorken kandidaat voor Waterschap en Provinciale Staten

Twee lokale VVD'ers zijn bij de verkiezingen op 18 maart kandidaat. Op de provinciale lijst is gemeenteraadslid David Vermorken uit Rijen op 18 maart 2014 lijstduwer (lijst 1, plaats 44). Voor het Waterschap Brabantse Delta is Mart Gosens uit Gilze kandidaat (lijst 5, nummer 5). David Vermorken: “Vier jaar geleden koos Brabant voor een liberaal beleid. Dat betekent dat we uitgaan van de Kracht van onze inwoners, ondernemers en bedrijven. Brabant is de motor van de Nederlandse economie. We geven bedrijven en de Brabanders alle ruimte om hun talenten te ontwikkelen. Zij maken van Brabant een economische top regio. Verschillende sectoren in Oost en West Brabant zorgen voor werk. En werk leidt tot meer welvaart. Project Aeroparc in Rijen is een goed voorbeeld hoe we lokaal en provinciaal de werkgelegenheid in Brabant kunnen verbeteren. Een ambitieuze provincie als Brabant moet ook goed bereikbaar zijn, zowel over de weg als over het spoor, over water en door de lucht.”

Veiligheid
Zowel lokaal als provinciaal is veiligheid ook belangrijk. David Vermorken: “Fijn leven begint bij veiligheid. Helaas is dit niet altijd vanzelfsprekend. In Brabant wordt bijvoorbeeld veel geld verdiend door drugscriminelen. De dumping van afval tast lucht, water en bodem aan. In Gilze en Rijen worden maandelijks drugspanden opgerold en gesloten. Een goede zaak. Dankzij de inzet van de Brabantse VVD is vanuit de provincie de ondersteuning van een speciale politie-eenheid gerealiseerd om deze criminelen aan te pakken. Veiligheid van onze burgers op alle vlakken heeft voor de VVD altijd hoge prioriteit.”

Waterschapsverkiezingen
Op 18 maart zijn er ook verkiezingen voor het waterschap Brabantse Delta. Mart Gosens uit Gilze is daarbij uw lokale kandidaat. Mart is van huis uit vollegrondstuinder. Later werkte hij bij een plantenkwekerij. Inmiddels is Mart al vele jaren houder van een paardenpension aan de Hoogstraat in Gilze. Mart heeft veel kennis van de agrarische sector. Ook was hij de laatste zes jaar lid van de schaduwfractie bij het waterschap. Als iemand het waterschap dicht bij inwoners kan brengen en als politicus een ombudsfunctie kan vervullen is Mart het.

Mart Gosens: “Het beheersen van schoon water en het afvoeren en zuiveren van water uit ons rioleringssysteem voor een zo laag mogelijk tarief. Dat heeft bij mij al jaren een bijzondere belangstelling. Na zes jaar in de schaduwfractie te hebben gezeten, wil ik graag deel uit maken van het algemeen bestuur van het waterschap Brabantse Delta. Vooral wil ik de waterschapbestuurder een gezicht geven die herkenbaar is voor de bevolking. Ook voor persoonlijke contacten een ombudsfunctie en voorlichtende taak.”

Geloof jij in de Kracht van Brabant? Stem dan op 18 maart op David Vermorken en Mart Gosens.