VVD Gilze en Rijen jouw perfecte match?

Dat is het voor mij! Mijn naam is Liselotte de Boer, 39 jaar, en sinds bijna 6 jaar inwoner van het mooie en ondernemende Rijen. In het dagelijks leven ben ik moeder van drie geweldige kinderen, echtgenote van Peter en werkzaam als gedragswetenschapper bij Juzt, kinder- en jeugd hulpverlening. Een druk en bruisend leven. Ik ben volop in beweging en sta midden in de samenleving. Een samenleving waarin steeds meer om participatie van burgers gevraagd wordt.

De vier ondernemende en energieke dames van Stichting Match zijn hier een perfect voorbeeld van. Vanuit hun visie Delen, Durven, Doen en Dromen brengen zij vrouwen binnen onze gemeente op inspirerende wijze bij elkaar. Zodat wij van elkaar kunnen leren, delen en een netwerk kunnen opbouwen. Bijvoorbeeld op de inspiratieproeverij van 31 oktober aanstaande.

Zelf wilde ik ook graag mijn steentje bijdragen aan onze samenleving, en in het bijzonder binnen mijn eigen gemeente. Daarom ben ik lid geworden van de VVD Gilze en Rijen. Vanuit het liberale gedachtegoed denk en bouw ik mee aan een gezonde, ondernemende en vooral veilige en leefbare samenleving binnen de vier kernen van onze gemeente. Een gemeente waar welzijn, ruimte, zorg en veiligheid geboden wordt voor iedereen! 

Binnen de VVD afdeling Gilze en Rijen zijn we op zoek naar betrokken en enthousiaste vrouwen (en mannen) die mee willen denken en bouwen aan onze gemeente. Dat kan op verschillende wijzen en hiervoor hoef je zeker geen politieke achtergrond te hebben. Juist door met beide benen in de samenleving te staan, ben je als geen ander op de hoogte van wat er zich afspeelt. Lijkt het je interessant om eens meer te horen of te weten te komen wat we als VVD Gilze en Rijen doen, neem dan contact met mij op per telefoon (06-44347745) of door een bericht hieronder achter te laten. 

Meteen lid worden kan ook, klik dan hier.