VVD Gilze en Rijen: Werken aan het verbeteren van onze gemeente voor haar inwoners.

VVD Gilze en Rijen is aan de slag voor onze 4 dorpen, het nieuwe politieke jaar is weer begonnen. Een jaar waarin wij als VVD-fractie weer fris aan de slag gaan om te doen wat nodig is om onze gemeente iedere dag een stukje beter te maken. Om alle problemen het hoofd te bieden die vandaag de dag spelen. Om er maar een paar te noemen: De financiële problemen voor onze inwoners nemen alleen maar toe. Wij zullen ons blijven inzetten om die zoveel mogelijk te beperken. De energietransitie staat nog maar aan het begin. Gilze en Rijen van het gas af zal nog een hele moeilijke operatie worden. Wij zijn erg benieuwd naar hoe onze regering de gemeentes hierbij gaat ondersteunen. Onze woningbouw moet op gang blijven. Dat wordt nog een hele uitdaging. Als VVD-fractie blijven wij inzetten op betaalbaar bouwen voor starters en senioren en op doorstroming als gevolg daarvan.

VVD Fractievoorzitter Hans van Nistelrooij: “En dat is ook wat ik het komende jaar weer van het college verwacht: aan de slag gaan. Zaken echt gaan oplossen, kiezen waar nodig en doorpakken. Niet steeds maar weer met nieuwe alternatieven komen die niets toevoegen en alleen maar vertragen. Wij zullen, zoals u van ons gewend bent, het college kritisch maar constructief blijven aanspreken”.

VVD-raadslid Bart van Enschot vult nog aan: “We staan voor onze eigen ideeën en oplossingen. Maar we zijn constructief als het gaat om samenwerking, ook voor de lastige onderwerpen. Onze inwoners kijken terecht naar de landelijke en lokale politiek voor oplossingen, en als lokale VVD werken wij mee aan oplossingen waar onze gemeente en onze inwoners beter van worden.

Doe ook mee met ons!
Je kunt ons bereiken op vvdgilzerijen@gmail.com en via Facebook en Instagram.