VVD Gilze en Rijen: Opgewekt aan de start voor 2023

De VVD Gilze en Rijen gaat weer aan het werk voor onze 4 dorpen. Zo waren de leden van de VVD Gilze en Rijen op 7 januari bijeen voor hun nieuwjaarsreceptie.

Na de magere corona jaren konden we weer op een gezellige manier bijeen komen en samen bespreken wat u het komend jaar van de VVD Gilze en Rijen mag verwachten.

U mag erop rekenen dat wij ons blijven richten op de voor ons belangrijke speerpunten: Een realistische en gestage energietransitie, zodat iedereen kan meedoen met het halen van onze klimaatdoelen, woningbouw voor iedereen met de nadruk op doorstroming, aandacht voor de openbare ruimte en veiligheid. Onze gemeente moet een fijne gemeente blijven om te wonen.

Fractievoorzitter Hans van Nistelrooij hierover: “De voorzieningen in onze gemeente zijn prima op orde, in al onze 4 dorpen. En daar wordt nog steeds aan gewerkt. Maar onze reserves zijn nagenoeg op. Wij zullen zuinig met ons geld moeten omgaan, soms vervelende keuzes moeten maken en prioriteiten moeten stellen want we kunnen niet steeds de kosten afschuiven op de inwoners en eigenwoningbezitters in onze gemeente. Zeker in deze dure tijden die iedereen dwingt om vervelende keuzes te maken”

VVD raadslid Bart van Enschot vult aan: “Wij zullen er vooral op letten dat grote projecten zoals de spoorzone in Rijen en de nieuwe sporthal in Gilze niet ontsporen door steeds maar weer nieuwe eisen en daardoor stijgende kosten”

Wat de VVD Gilze en Rijen betreft staat 2023 in het teken van Veiligheid voor iedereen, realiteitszin en financiële zorgvuldigheid en doen wat nodig is.


Doe ook mee met ons!
Je kunt ons bereiken via vvdgilzerijen@outlook.com en via Facebook en Instagram.