Nieuw afdelingsbestuur VVD Gilze en Rijen verkozen

Op woensdag 22 april 2014 hield de VVD Gilze en Rijen haar Algemene Ledenvergadering in De Boodschap in Rijen. De Algemene Ledenvergadering stond voornamelijk in het teken van een update op politiek gebied, verzorgd door Hans Rutten en David Vermorken, de bestuurlijke verslagen van 2014 en het verkiezen van een nieuw afdelingsbestuur.

Het nieuwe afdelingsbestuur, bestaande uit Jelle van Nuland, Maud Rutten, Wil van Hoek, Liselotte de Boer en Don Woldhuis, gaat de komende jaren aan de slag om verder te bouwen aan een sterke en zichtbare VVD-afdeling, zowel binnen als buiten onze gemeente. Zo staat het uitbreiden van contacten in de regio en het organiseren van verschillende activiteiten op de agenda voor de komende periode. Ook gaat het afdelingsbestuur het komende jaar aan de slag met het uitzetten van de lijnen richting de volgende gemeenteraadsverkiezingen in 2018.

Met het aantreden van het nieuwe afdelingsbestuur neemt de VVD Gilze en Rijen tevens afscheid van de aftredende bestuursleden. Veel dank gaat uit naar Guus Haagh en Serge Machielsen voor hun inzet gedurende de afgelopen jaren.

Heeft u interesse om de komende periode actief betrokken te zijn bij de VVD Gilze en Rijen? Dat kan! Neem dan contact op met het afdelingsbestuur van de VVD Gilze en Rijen via secretariaat@vvdgilzerijen.nl. Wij nodigen u graag uit voor onze aankomende activiteiten en/of vergaderingen.