Word vandaag nog lid van de VVD!

Draagt u de VVD in Gilze, Rijen, Hulten en Molenschot een warm hart toe en wilt u ons steunen? Dat kan onder andere door lid te worden.

Meteen lid worden?  Klik hier!


Voordelen VVD-lidmaatschap

Meepraten: Zowel in de gemeente Gilze en Rijen, als in de provincie Brabant en landelijk kun jij de koers bepalen, meepraten en je stem laten horen (stemrecht krijg je na 6 maanden). En je kan je gratis aansluiten bij thematische netwerken om mee te praten over een specifiek onderwerp dat jou aan het hart gaat.

Ontmoeten: Vergoot je netwerk, ontmoet gelijkgestemden en de politici van nu en de toekomst, zowel landelijk als in onze vier dorpen.

Ontwikkelen: Door actief te worden in de partij en deel te nemen aan opleidingen. We hebben regelmatig interessante trainingen waar je niet alleen in de politiek wat aan hebt, maar ook daarbuiten.

Krijgen: Natuurlijk krijg je ook dingen voor je lidmaatschap. Zo kan je naar provinciale en landelijke VVD-evenementen, krijg je 8 keer per jaar het ledenmagazine Liber en krijg je wekelijks de VVD nieuwsbrief met het laatste nieuws uit Den Haag. 


Voorwaarden VVD-introductielidmaatschap

Het introductielidmaatschap is bedoeld om kennis te maken met de VVD. Als je eerder lid bent geweest, kun je hier geen gebruik van maken. Jongeren kunnen ook kiezen voor het combilidmaatschap met de JOVD. Je krijgt dan gewoon elk jaar voordeel, doordat je goedkoop lid kan worden van twee liberale verenigingen.

Wil je lid worden?  Klik hier!

De voorwaarden kan je hier lezen. Je hoeft uiteraard pas te betalen als je lid geworden bent. Je krijgt automatisch een factuur.

Wilt u meer informatie over het lidmaatschap, of eerst eens een activiteit van de VVD Gilze en Rijen bezoeken? Dat kan uiteraard ook! Bart van Enschot is daarvoor ons aanspreekpunt. Je kan Bart mailen via bartvanenschot@home.nl of bellen op 06-11910022.