VVD langs de deuren in Molenschot

Elke maand gaat de VVD Gilze en Rijen naar een van de buurten in één van onze vier dorpen om te kijken wat er leeft in die buurt en welke zaken we vanuit de gemeenteraad kunnen aanpakken. Afgelopen zaterdag 8 juli ging de lokale VVD naar Molenschot. Terwijl velen aan het genieten waren van het mooie weer, bijvoorbeeld bij het Wielerweekend in Gilze, ging de VVD Gilze en Rijen langs de deuren om te horen wat er goed is en wat er beter kan.

Dat Molenschot een mooi groen dorp is, waar het prettig leven is, werd zeker gewaardeerd. Maar helaas zorgen bomen ook voor overlast. In meerdere straten hoorden we klachten over de boomwortels die zorgen dat de straat schots en scheef komt te liggen. We hoorden regelmatig dat er vaker onderhoud zou mogen plaatsvinden, met name op de stoep en in parkeervakken.

Ook spraken we met inwoners van Molenschot over de aanleg van glasvezel. De lokale glasvezelcoöperatie pakt de aanleg voortvarend op, maar we hoorden wel over de frustratie dat in de bebouwde kom van Rijen en Gilze de aanleg geen kosten met zich meebracht voor de inwoners daar.

Daarnaast spraken we onder meer nog over fietsroutes, het opknappen van de Veenstraat en geluidsoverlast. Helaas konden we niet alle deuren in Molenschot langs. Uiteraard komen we terug, maar u kunt uw opmerkingen ook nu al aan ons doorgeven! Stuur ons een e-mail of neem contact op met onze raadsleden Hans Rutten of David Vermorken. Uiteraard kunt u ons ook vinden op Facebook, Twitter en Instagram.